Na kontaktoni

Jemi vetëm një klikim larg dhe do të donim të dëgjonim nga ju. Na kontaktoni me pyetjet ose sugjerimet tuaja dhe ne do të sigurohemi që t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

  Swisscontact

  FONDACIONI ZVICERAN PËR BASHKËPUNIM TEKNIK

  Adresë

  Rruga Lorenc Antoni, No. 36
  Pejton, Prishtinë, Kosovo

  Telefoni

  +383 38 220 403 Ext. 111